Hanácká vodka soutěží tancem o roli v reklamním spotu

pondělí, 1. července 2024, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hanácká vodka spustila taneční soutěž s rádiem Evropa 2. Hlavní výhrou je role v novém reklamním spotu. 

Zdroj: Hanácká vodka

Zdroj: Hanácká vodka

Hanácká vodka startuje ve spolupráci s rádiem Evropa 2 soutěž Taneční štafeta. Probíhá nejen v rámci pořadu Summer party, ale také na sociálních sítích. Hlavní výhrou je role v novém reklamním spotu značky

Soutěžním úkolem je inspirovat se choreografií tanečníka Lukáše Prokopa, kterou ve svých pojetích budou sdílet na sociálních sítích i moderátoři rádia Evropa 2, natočit a sdílet vlastní video a označit hastagem #tanecnistafeta. 

„Nehledáme profesionálního tanečníka, hledáme každého nad 18 let, koho baví tanec a hudba a kdo se dokáže bavit,“ říká brand manažer Hanácké vodky Jan Sedláček. 

Soutěž se propíše i do festivalové aktivace. „Ti, kdo navštíví festival Benátská noc, si mohou své taneční umění vyzkoušet a třeba i natočit soutěžní video na taneční stagi Hanácké vodky. Budou zde probíhat taneční workshopy s profesionálními tanečníky a večer se rozjede Summer party s moderátory Evropy 2,“ dodává Sedláček. 

Přihlásit své video bude možné do 8. srpna. Ze všech videí vybere tříčlenná porota ve složení Matěj Ruppert, Pavel Cejnar a Lukáš Prokop 15 finalistů a o vítězi už rozhodnou sledující na sociálních sítích. Hlasovat bude možné do 20. srpna, finále se pak uskuteční 22. srpna. Výhrou nebude jen samotné natáčení videoklipu, mezi další ceny patří lístky na závěrečný mejdan Summer party a další věcné ceny.

Festivalovou sezonu podpoří také limitovaná edice šestkrát destilované Hanácké vodky, kterou je možné zakoupit v řetězcích Tesco, Globus, Kaufland, Billa, Penny, Lidl, Albert, Makro a JIP.

Hanácká vodka uvádí barevnou limitovanou edici

neděle 16. června 2024

-stk-