Ladislav Báča odešel z vedení marketingu T-Mobilu

čtvrtek, 6. června 2024, 06:50 Reklama, Lidé, Marketing MediaGuru

Po téměř šesti letech odešel dosavadní ředitel značky a marketingové komunikace T-Mobile Ladislav Báča. Zastupuje ho Iva Menclová. 

Ladislav Báča, zdroj: T-Mobile

Ladislav Báča, zdroj: T-Mobile

Ladislav Báča již nepůsobí na pozici ředitele značky a marketingové komunikace společnosti T-Mobile. Ve funkci ho podle informací MediaGuru.cz zastupuje od března Iva Menclová. Na jeho zástupce nyní probíhá výběrové řízení. 

„Mohu potvrdit, že od 1. března 2024 byla vedením oddělení Marketing Communications pověřena prozatím na půl roku Iva Menclová. Aktuálně probíhá výběrové řízení, do kterého se měli možnost přihlásit férově jak interní tak externí kandidáti. O výsledcích budeme informovat. Ladislav Báča se věnuje další profesním cílům ve své kariéře a my mu přejeme hodně štěstí,“ uvedla náš na dotaz tisková mluvčí T-Mobile Patricie Šedivá

U magentového operátora pracoval Ladislav Báča od září roku 2018. Předtím se čtyři roky věnoval poradenství v oblasti marketingu a komunikace, kde se kromě jiného specializoval na aplikaci behaviorální vědy v marketingu a komunikaci. V letech 2001 až 2014 působil ve skupině Ogilvy, nejprve jako managing director reklamní agentury Ogilvy&Mather, v letech 2006–2014 pak jako CEO celé skupiny. Pod jeho vedením Ogilvy získala v roce 2013 ocenění Agentura roku.

Iva Menclová je s T-Mobilem spojena od roku 2019, zkušenosti má také z agentury Ogilvy

Iva Menclová, zdroj: FB

Iva Menclová, zdroj: FB

-stk-