Magenta TV zařazuje stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

čtvrtek, 6. června 2024, 14:05 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor T-Mobile rozšiřuje od pátku 7. června programovou nabídku své internetové televize o sportovní kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

Magenta TV od T-Mobile zařadí od pátku 7. června kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Zákazníci s tarifem S a vyšším tak sledovat závody Formule 1, přenosy MotoGP, UFC nebo přední fotbalové evropské ligy.

Sérii Formule 1 přináší stanice Nova Sport 5, kromě samotného závodu nabízí i přímé přenosy všech tréninků a kvalifikací, soutěže F2, F3 a ženskou sérii F1 Academy. Tento víkend odvysílá Velkou cenu Kanady. Dále nabídne první volbu zápasů Evropské a Konferenční ligy UEFA a v neposlední řadě zápasy Ligy mistrů UEFA.

Živé přenosy série MotoGP a další motoristické pořady mohou diváci sledovat na kanále Nova Sport 6. Nabídne také přenosy hlavních galavečerů MMA organizace UFC, zápasy evropských fotbalových lig – Bundesligy a LaLigy a zápasy Ligy mistrů UEFA.

Stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budou na EPG pozicích 101 a 102 pro všechny zákazníky s tarifem S a vyšším.

„Vnímáme, že mezi našimi zákazníky máme hodně sportovních fanoušků, a proto se jim snažíme přinášet stále něco nového. Na obrazovky Magenta TV vracíme populární závody Formule 1 a další novinky chystáme. Stali jsme se oficiálním partnerem Red Bull Showrun, který se uskuteční 17. srpna v Praze a už brzy odhalíme, co všechno jsme si pro naše zákazníky připravili,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje v T-Mobile.

Na začátku května byl v Magenta TV také spuštěn kanál Premier Sport 4 HD, který nabízí magazíny Oktagon MMA a záznamy zápasů, včetně očekávaného odvetného zápasu Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2, který diváci mohou sledovat od 13. června.

-mav-

Vodafone zařazuje kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6

úterý 30. dubna 2024