Manažerem komunikace Renomia Group je Aleš Černý

úterý, 11. června 2024, 09:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Externí komunikaci a PR v Renomia Group vede od května Aleš Černý. 

Aleš Černý, zdroj: Renomia Group

Aleš Černý, zdroj: Renomia Group

Na pozici manažera komunikace společnosti Renomia Group nastoupil v květnu Aleš Černý. Ve skupině, která působí ve 13 zemích střední a východní Evropy, bude zodpovědný za zlepšování komunikace s médii, klienty a partnery, implementaci komunikační strategie a rozvoj značky na sociálních sítích.

Aleš Černý působil posledních pět let jako PR manažer v poradenské společnosti PwC Česká republika. Předchozí dekádu strávil v médiích jako ekonomický reportér, redaktor a editor. Konkrétně v redakci Seznam Zpráv a Televize Seznam, předtím v Hospodářských novinách, MF Dnes a iDnes.cz.

„Renomia Group má za sebou působivý příběh rodinné firmy založené na pevných hodnotách, která se postupně rozvinula do pozice lídra tuzemského trhu, roste každým rokem dvouciferným tempem a expanduje do zahraničí. Velmi atraktivní je i konzultantské know-how kolegů z různých specializací, kteří do hloubky rozumí tuzemským firmám a celkově trendům v různých oborech,“ říká nový PR manažer Aleš Černý.

Renomia působí v oboru pojištění a risk managementu. V roce 1993 ji založila Jiřina Nepalová se svými syny Jiřím a Pavlem.

-stk-