MennYacht otevírá novou pobočku v Pařížské

středa, 26. června 2024, 06:45 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Původem slovinská společnost MennYacht otevřela novou pobočku v pražské Pařížské ulici.

Zdroj: MennYacht

Zdroj: MennYacht

Původem slovinská společnost MennYacht, jež na českém trhu zastupuje prémiové značky z portfolia Ferretti Group, má novou pobočku v Pařížské ulici v Praze.

MennYacht s hlavní základnou v Portoroži působí kromě České republiky v Rakousku, Německu, Slovinsku, na Slovensku, v Maďarsku, Chorvatsku, Srbsku, Černé Hoře, Severní Makedonii a v Albánii. Z pohledu trhu s luxusními loděmi je Česko významnou zemí, což potvrzuje i dosavadní domácí klientela, která nejen že se stabilně rozrůstá, ale také se přiklání ke stále větším lodím z nabídky. 

„Česká republika je ekonomicky velmi silná a český trh je pro nás jedním z klíčových a nejperspektivnějších,” říká Petr Kabát, který nedávno posílil tým MennYacht a je odpovědný za české zastoupení. Dedikovaný tým MennYacht Czech poskytuje veškeré služby sítě MennYacht, od seznámení s aktuálními modely, dodacími lhůtami a nabídkou skladových lodí, přes osobní návštěvu ve výrobě a individuální konfiguraci po zajištění dopravy, kotvení či posádky. 

„Pro MennYacht byl vždy prioritou kompletní servis pro klienty, který nekončí prodejem lodi, ale naopak jím začíná,” přibližuje Petr Kabát. Společnost má vlastní servisní síť ve Středozemním moři, především v oblasti Jaderského moře. 

-stk-