Online TV kanály iVodárenství a TV R rozšířily distribuci

středa, 12. června 2024, 06:45 Aktuality, TV MediaGuru

Nové tematické kanály zařazují do svých nabídek provozovatelé internetových služeb SledováníTV a Zdarma TV. Programy jsou k dispozici v HD rozlišení.

Šéf společnosti Pavel Hájek vysílání vlastních kanálů také moderuje. Repro: TV R

Šéf společnosti Pavel Hájek vysílání vlastních kanálů také moderuje. Repro: TV R

Programy TV iVodárenství a TV R zařadila do své nabídky internetová platforma SledováníTV. Podnikatel Pavel Hájek šíří už tak prostřednictvím tohoto operátora všechny své kanály. V nabídce doplnily zbývající stanice společnosti pHmedia, tedy i-Vysočina.cz a KladNo.1 TV. Všechny Hajkovy stanice jsou k dispozici ve vysokém rozlišení. U kanálu i-Vodárenství nabízí operátora zpětné zhlédnutí formou časových bloků, u stanice TV R zatím tato volba není aktivní.

Dalším distribučním kanálem mimo pozemně šířenou Regionální síť 11 je online služba Zdarma TV, internetové platforma, která nabízí bezplatný streaming vybraných kanálů včetně České televize, Barrandova nebo skupiny Óčko. Zdarma TV vrací programy do nabídky po problémech způsobených technickou chybou způsobující záměnu streamů jednotlivých programů. TV iVodárenství, i-Vysočina.cz a KladNo.1 TV doplňuje nově v nabídce i regionální TV R.

-lukpol-

Odstartovala Televize R, nabízí zprávy z regionů

čtvrtek 23. května 2024

Vysílání odstartovala televize o vodě iVodárenství TV

úterý 14. listopadu 2023