Penam podpořil novou řadu Dinoo setkáním dinosaurů

sobota, 22. června 2024, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Penam na trh uvedl novou řadu svačinek pro děti Dinoo. Komunikoval ji mimo jiné i setkáním dinosaurů a dronovou show. 

Novou značku Dinoo představila série eventů s tančícími dinosaury, zdroj: Penam.

Novou značku Dinoo představila série eventů s tančícími dinosaury, zdroj: Penam.

Společnost Penam na trh přinesla novou řadu svačinek pod značkou Dinoo. Podpořila ji kampaní s tančícími dinosaury a dronovou showZrození Dinoo“.

„Na podporu nového brandu Dinoo jsme zvolili netradiční druh kampaně,“ říká Adam Sedláček, produktový manažer společnosti Penam, a dodává, „a tak jsme vyrazili na rušná místa v Praze převlečeni v kostýmech dinosaurů. Všem přihlížejícím jsme předvedli nezapomenutelný taneček, rozdali nové výrobky a současně jsme zvali na večerní světelné představení na Vltavou.“

Tančící dinosauři byli k vidění na různých místech v Praze v sobotu 25. května. Dronová show byla přichystána od půl desáté večer, kdy 200 dronů na obloze předvádělo obrovské obrazce dinosaurů a vše bylo doplněno o zvukový podkres, který odvyprávěl příběh nové značky. 

„Dinoo je hravý, moderní brand, který se nese na stoupající popularitě dinosaurů. V dnešní době je těžké zaujmou čímkoliv novým, a i proto jsme zvolili méně rozšířený způsob komunikace – dronovou show ve spojení s guerillou, coby tančících ‚dinošů’,“ uzavírá Adam Sedláček.

-stk-