Podíl CNN Prima News se ve středu přiblížil k 5 %

čtvrtek, 6. června 2024, 16:35 Aktuality, TV MediaGuru

Debata premiéra Fialy a expremiéra Babiše zvýšila ve středu podíl zpravodajské stanice CNN Prima News na téměř 5 %.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Provozovatel stanice CNN Prima News informoval, že se ve středu tato stanice stala nejsledovanější zpravodajskou televizí s celodenním podílem 4,87 %. K výsledku jí pomohl superduel mezi premiérem Petrem Fialou (Spolu) a lídrem opozice Andrejem Babišem (ANO).

Pořad v televizním vysílání zasáhl (reach) 599 tisíc diváků starších 15 let. V průměru ho sledovalo (rating) 316 tis. diváků (podíl 12 %).

Na webu CNNPrima.cz a sociálních sítích zasáhl dalších více než 500 tisíc uživatelů. Více než čtvrt milionu TV diváků zasáhl následující publicistický pořad 360° Pavlíny Wolfové, ve kterém komentátoři a politologové zhodnotili výkony Petra Fialy a Andreje Babiše.

Úterní superdebata, ve které se utkali lídři Přísahy a Motoristů sobě, Stačilo!, SPD a Trikolory, Pirátů a STAN, zasáhla 498 tisíc diváků (15+) a stala se nejsledovanějším úterním zpravodajským pořadem po 20:30. 

Předvolební týden na CNN Prima News pokračuje. V pátek 7. června přinese speciální vysílání s Terezií Tománkovou ze studia v Evropském parlamentu v Bruselu. Hosty budou autoři podcastu Bruselský diktát Ondřej Houska a moderátor CNN Prima News Michal Půr a europoslanci, kteří neobhajují svůj mandát – Jiří Pospíšil a místopředsedkyně Evropského parlamentu Dita Charanzová.

Evropská volební noc začíná v neděli 9. června ve 20:00 a pokračuje do ranních 5:55, kdy naváže pondělní speciální povolební Nový Den.

-mav-