Prima nasadí seznamovací reality show Honeymoon

středa, 26. června 2024, 12:35 TV MediaGuru

Televize Prima chystá do vysílání seznamovací reality show s prvky extrémních podmínek Honeymoon - líbánky k nepřežití. Moderuje ji Tereza Pergnerová.

Tereza Pergnerová, zdroj: FTV Prima

Tereza Pergnerová, zdroj: FTV Prima

Nová extrémní seznamovací reality show má přinést nejen vztahová dramata, ale i boj o přežití. Prima ji nejprve zařadí na svou platformu Prima+. Termín nasazení zatím neuvedla. Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití pochází z dílny tvůrců seznamovacího formátu Svatba na první pohled.

Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postaveni proti silám přírody zde budou hledat lásku.

Zcela novou show bude provázet moderátorka Tereza Pergnerová. „Natáčení probíhalo na magických Filipínách, nachází se zde i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví, ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši.“

Páry se poprvé setkají na speed datingu. Jedna minuta rozhodne o tom, kdo z dvaceti mužů a dvaceti žen vytvoří pár a odletí na druhý konec světa. Ihned poté se jeden druhému zaslíbí při intimním svatebním obřadu v prostředí exotických Filipín. Po obřadu jsou odvezeni na opuštěnou pláž, kde jsou rodící se vztahy podrobeny zkoušce. Po několika týdnech jsou páry následně odděleny a vrací se do civilizace, kde musí učinit rozhodnutí, které jim změní život.

„Jsem moc ráda, že divákům přinášíme reality show, která na obrazovkách Primy chyběla, zároveň cítím velkou radost z toho, že Honeymoon – líbánky k nepřežití moderuje Tereza Pergnerová,“ říká výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková.

Seznamovací reality show plánuje vedle Novy také Prima

pondělí 12. února 2024

-mav-