Primark v Pride kampani oslavuje sílu být sám sebou

sobota, 8. června 2024, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

S příchodem oslav Pride po celé Evropě přichází Primark s novou kampaní, v níž ukazuje sílu sebevyjádření. 

Zdroj: Primark

Zdroj: Primark

U příležitosti oslav Pride v Evropě spouští Primark novou kampaň, v níž oslavuje autentičnost i hrdost být sám sebou. 

V rámci kampaně Primark představuje také novou kolekci oblečení pro dospělé i děti včetně  doplňků. Zákazníci si také mohou zakoupit limitovanou edici čisticích tamponků Pride pro opakované použití.

Letos Primark daroval 150 tisíc liber několika charitativním organizacím po celé Evropě a USA, které se věnují podpoře LGBTQI+ komunity, včetně The Proud Trust (UK), Belong To (Irsko), FELGTBI+ (Španělsko) a Youth Pride (Nizozemsko). Rovněž věnuje dalších 100 tisíc liber svému dlouhodobému charitativnímu partnerovi, Mezinárodní asociaci leseb, gayů, bisexuálů, transsexuálů a intersexuálů (ILGA World), která usiluje o prosazování rovnosti a rovnoprávnosti pro příslušníky této komunity. Jedná se o šestý rok partnerství společnosti Primark s ILGA World a příspěvek řetězce charitativním organizacím LGBTQI+ od roku 2018 přesahuje již milion liber. 

Při tvorbě letošního sortimentu a kampaně spolupracoval maloobchodní řetězec se svou sítí LGBTQI+ kolegů. Zaměstnanci Primarku se zúčastní akcí Pride v 16 městech na jeho trzích. Značka bude také pořádat akce pro zákazníky ve vybraných obchodech, kde bude na několika místech oslavovat Pride s komunitou LGBTQI+. 

-stk-