Seriál Zlatá labuť odvysílá ve čtvrtek svůj poslední díl

středa, 5. června 2024, 11:00 Aktuality, TV MediaGuru

TV Nova ukončuje vysílání seriálu Zlatá labuť, který celkem nabídl tři řady. Od příštího týdne zaujme vysílací čas ve čtvrtečním čase od 21:30 repríza seriálu Dáma a Král.

Zlatá labuť, zdroj: TV Nova

Zlatá labuť, zdroj: TV Nova

Seriál Zlatá labuť odvysílá na TV Nova svůj závěrečný díl ve čtvrtek 6. června od 21:35. Od příštího týdne zaplní čtvrteční druhé prime-timové okno repríza seriálu Dáma a Král.

Seriál Zlatá labuť měl celkem 56 epizod rozdělených do třech sérií. V té závěrečné dobový seriál TV Nova sledovalo v průměru 21,35 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu sedmnácti čtvrtečních večerů pořad oslovil v průměru 634 tisíc diváků starších 4 let. Podíl mladého ženského publika ve věku 15-24 let bylo u TV obrazovek 32,35 %. (Zdroj dat: ATO – Nielsen).

V  charitativní akci se TV Nova ve spolupráci s tvůrci Zlaté labutě a diváky podařilo vybrat 610 tisíc Kč pro Dobré víly dětem.

„Zlatá labuť měla opravdu silnou a aktivní fanouškovskou základnu. Na sociálních sítích se o seriálu každý týden živě diskutovalo a dějová linka Ireny a Aleny pronikla skrze sítě i do zahraničních médií. Přejeme si, aby Zlatá labuť zůstala s diváky i po odvysílání finále, a tak jsme připravili hudbu, která seriálem po tři sezóny provázela, do podoby několika sestříhaných klipů,“ uvedla kreativní producentka seriálu Zlatá labuť Klára Follová.

-mav-