Slovenská firma stratégů Levosphere expanduje do ČR

čtvrtek, 27. června 2024, 14:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Slovenská konzultantská společnost Levosphere bude nově působit i na českém trhu. 

Naďa Kacera a Anna Sabolová, zakladatelky společnosti Levosphere, zdroj: Levosphere

Naďa Kacera a Anna Sabolová, zakladatelky společnosti Levosphere, zdroj: Levosphere

Společnost Levosphere, která nabízí své služby na poli marketingové a podnikatelské strategie, se z mateřského Slovenska rozšiřuje i na český trh. Za firmou stojí Naďa Kacera a Anna Sabolová.

Za sedm let existence spolupracovala Levosphere na Slovensku s více než 250 klienty z nejrůznějších sektorů od retailu přes fashion až po finance. Nyní se chtějí zaměřit i na možné zákazníci v Česku. „Zjistili jsme, že na českém trhu téma byznys marketingové strategie není pokryto. Jde o velkou příležitost, na kterou se už těšíme,“ říká Anna Sabolová. 

Stejně jako na Slovensku chce Levosphere také v Česku zvyšovat povědomí o tématech kolem strategického byznys marketingu. „Chceme povzbudit co nejvíce firem ke správnému vnímání toho, že pokud mají uspět, musíme jít společně co nejvíce do hloubky a nastavit funkční byznys model,“ myslí si Sabolová.

„Nejprve holisticky nastavujeme značku a stanovujeme strategii na 3 až 5 let. Realizace konkrétních marketingových aktivit může následně začít, přičemž čerpají ideové směřování právě ze strategie,“ přibližuje přístup firmy Naďa Kacera.

-stk-