Televize Relax si ve Vodafone TV pohoršila o desítky pozic

čtvrtek, 27. června 2024, 06:40 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor Vodafone posunul v seznamu kanálů stanici Relax až na pozici 55, doposud ji bylo možné najít na programové předvolbě 20, kterou nově obsadil Kviff.TV Channel.

Logo plnoformátové televize. Repro: TV Relax

Logo plnoformátové televize. Repro: TV Relax

Plnoformátová televize Relax patřící do portfolia mediální skupiny Pohoda si pohoršila v oficiálním seznamu kanálů společnosti Vodafone o desítky pozic. Nabídka akvizičního programu složeného ze starších zahraničních seriálů znamená propad z pozice 20 na předvolbu 55. Původní místo po TV Relax převzala promo smyčka Kviff.TV Channel, k jehož oficiálnímu spuštění došlo exkluzivně v nabídce internetové televize ve středu 26. června, a později i v kabelové síti.

Vodafone je historicky jediným operátorem, který nabízí stanici Relax ve vysokém rozlišení. Divák tuto verzi vysílání pozná podle piktogramu HD umístěného vedle loga.

Mediální skupina Pohoda v loňském roce avizovala, že ve vysokém rozlišení spustí i svou rockovou televizi Rebel, zatím k tomu ale nedošlo. Přechod na HD plánoval Rebel realizovat z uspořených peněz za satelitní distribuci.

-lukpol-

TV Relax končí na satelitu Astra, rok po TV Rebel

pátek 29. března 2024