Tenisová WTA se dostane i na Canal+ Sport 4 až 8

úterý, 11. června 2024, 17:00 Aktuality, TV MediaGuru

Více zápasů ženského tenisu slibuje francouzská skupina Canal+ pro české a slovenské diváky. WTA se bude vysílat nově nejen na Canal+ Sport 2 a 3, ale v případě potřeby i na Canal+ Sport 4 až 8.

Tenisový team Canal+ Sport. Foto: Canal+

Tenisový team Canal+ Sport. Foto: Canal+

Nově bude Canal+ Sport přijímat signál ze všech zápasů v rámci vysílaných turnajů WTA, oznámil Canal+ v úterní tiskové zprávě. K vidění budou všechna klání českých i slovenských tenistek ve dvouhře i čtyřhře. Zápasy budou vysílány na programech Canal+ Sport 2 a 3 a v případě více souběžně hraných utkání budou dále nasazovány na zápasové streamy Canal+ Sport 48. Znamená to, že vybrané zápasy se mohou dostat i do nabídky placené služby Magenta TV.

Všechny stanice Canal+ Sport nabízí svým zákazníkům pouze Canal+, a to ve stejnojmenné internetové videotéce nebo online službě Skylink Live TV. T-Mobile po dohodě s francouzskou společností nabízí programové předvolby Canal+ Sport (1) a Canal+ Sport 4 až Canal+ Sport 8. Operátor O2 Czech Republic má v seznamu stanic pouze hlavní Canal+ Sport. Nejzajímavější utkání doprovodí český nebo slovenský komentář, ostatní budou odvysílány v originále, ojediněle pouze se zvukem z kurtu.

-lukpol-

Canal+ přidává k Premier League tenisovou WTA

středa 22. listopadu 2023

Tenisovou WTA nabídne další program Canal+ Sport

úterý 28. listopadu 2023

Canal+ Sport 2 s WTA zahajuje, nabízí ho dvě služby

pondělí 1. ledna 2024