Tesco znovu otevřelo na Národní v novém konceptu

pondělí, 24. června 2024, 16:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Nová podoba prodejny Tesco se po rekonstrukci centra Máj Národní otevřela veřejnosti.

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Tesco otevřelo v pondělí na pražské Národní třídě v prostorách nově otevřeného centra Máj Národní novou podobu své prodejny. Její rozloha je 2 300 m² a nachází se opět v prvním podzemním patře..

Nabídka sortimentu, prostor i design prodejny mají odpovídat umístění v centru Prahy. Otevřena je každý den od 7 do 24 hodin.

Slavnostního otevření se zúčastnila Katarína Navrátilová, generální ředitelka společnosti Tesco Česká republika, a také britský velvyslanec v Praze Matt Field, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza, předseda České federace potravinových bank Aleš Slavíček a Store Manager Tesco Národní Přemysl Bareš.

„Chceme, aby si zákazníci užili nákup v příjemném prostředí. Tomu jsme přizpůsobili design, materiály a nasvícení prodejny. Zároveň jsme se soustředili na šetrnost provozu k životnímu prostředí,“ uvedla Katarína Navrátilová.

Prodejna  využívá úsporné zářivky, ekologický systém chlazení s CO2, dveře na chladničkách spořící elektrickou energii a elektrické pece v pekárně. V pekárně a v pokladní zóně je zvolen design cihlové fasády, který mimo jiné poukazuje na britský původ Tesco.

Nabídka sortimentu je zaměřena na čerstvé potraviny jako ovoce, zeleninu, pečivo, mléčné výrobky, rostlinné alternativy, dále pak různé snacky, menu vhodná na obědy a svačiny, hotová jídla, nealkoholické i alkoholické nápoje, zahraniční kuchyně a prémiové zboží. Zároveň zde zákazníci nakoupí drogerii, krmivo pro domácí zvířata, potřeby do domácnosti a papírenské zboží.

Pro placení mohou zákazníci využít 22 samoobslužných pokladen nebo službu Scan&Shop, která zákazníkům umožňuje skenovat a platit za zboží přímo během nákupu. Pro zájemce je zde deset pásových pokladen, z toho dvě jsou určené hendikepovaným osobám. Součástí prodejny jsou i služby Tesco Mobile.

Zákazníci s programem Clubcard mohou při příležitosti otevření získat slevu 20 % na veškerý sortiment během prvních dvou dnů (24.–25. června). Pro první měsíc jsou připraveny speciální akce. 

-mav-

Máj Národní se v pondělí otevírá jako zábavní centrum

čtvrtek 20. června 2024