Voyo natočí seriál z fotbalového prostředí Štěstíčku naproti

pondělí, 24. června 2024, 12:30 Aktuality, TV MediaGuru

Nový seriál z prostředí fotbalu 90. let minulého století začne Voyo natáčet ve druhé polovině prázdnin.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Produkční společnost Punk Film s producenty Martinem Hůlovcem a Ondřejem Beránkem připravuje pro Voyo nový seriál Štěstíčku naproti. Situován je do fotbalového prostředí 90. let. Hlavní role v něm hrají kriminalista z hospodářské kriminálky (Václav Neužil) a manažer fotbalového klubu (Marek Daniel). Kreativním producentem Voyo je Matěj Podzimek.

Natáčení začne ve druhé půlce letošních prázdnin. Režisérem je Marek Najbrt, autory scénáře jsou Ondřej Gabriel (Bez vědomí) a Tomáš Vávra (seriál a film Vyšehrad, Král Šumavy).

„Fotbal coby společenský fenomén je na vzestupu, ale nebylo tomu tak vždy. Vrátíme se do doby, kdy se o některých výsledcích rozhodovalo spíš v kancelářích než na trávníku. Kdy láska k vlastnímu klubu a touha po vítězství byly silnější než zásady fair play. Ale možná se to muselo stát, aby se věci změnily k lepšímu. Štěstíčku naproti je jediným příběhem zločinu, u kterého se nepřestanete smát,“ říká Matěj Podzimek, kreativní producent Voyo.

V dalších rolích se objeví Denisa Barešová, Pavel Řezníček, Jiří Vyorálek, Václav Kopta, Petra Bučková, Richard Stanke, Andrej Polák, Lukáš Latinák, Tereza Dočkalová, Jan Kolařík, Jan Hájek, Marek Pospíchal, Lucie Žáčková a Šárka Krausová.

-mav-