Albert nabídne ve sběratelské kampani knihy pro děti

sobota, 27. července 2024, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní kampani mohou zákazníci Alberta získat za nasbírané body příběhové knížky pro děti nebo elektroniku. 

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Albert spouští novou sběratelskou kampaň, v níž nabízí za nasbírané body se slevou příběhové knížky pro děti a elektroniku značky Niceboy. Spolu s tím startuje také kreativní soutěž pro děti z dětských domovů a neziskových organizací.

Celkem osm knih připravil Albert ve spolupráci s Albatrosem, včetně Povídání o pejskovi a kočičce, Příhod Maxipsa Fíka, Malého prince nebo Deníku malého poseroutky. K dostání budou i Káťa a Škubánek, Hoši od Bobří řeky, Děti z Bullerbynu nebo Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky. S osmi nasbíranými body zákazníci knížky pořídí se slevou až 77 % za 89,90 Kč.

Pro dospívající a dospělé je určena nabídka produktů Niceboy – bezdrátová sluchátka, chytré hodinky Watch Lite 3, přenosný reproduktor Raze SuperSonic, Powerbanku nebo reproduktor Party Boom, které s plnou sběratelskou kartičkou získají se slevou až 58 %. 

Pro děti z dětských domovů a neziskových organizací je určena soutěž, jejímž cílem je podpořit jejich kreativitu a fantazii. Děti mají za úkol vytvořit obrázek, nebo napsat krátký příběh na téma „Můj pohádkový svět“. Vítězové soutěže získají sady pohádkových knížek z aktuální sběratelské kampaně. „Nadační fond Albert dlouhodobě podporuje děti ze sociálně ohroženého prostředí. Mimo naše tradiční grantové programy, jako je například Bertík pomáhá, je chceme i tímto způsobem motivovat k tomu, aby rozvíjely své kreativní schopnosti,“ říká Alena Paldusová, projektová manažerka Nadačního fondu Albert.

Mechanika kampaně zůstává stejná, za každých utracených 200 korun získá zákazník jeden bod. Bod navíc je možné získat také za nákup některého z označených partnerských produktů. Zákazníci, kteří budou body sbírat elektronicky v aplikaci můj Albert, najdou v kartičce již tři body předvyplněné. Zákazníci, kteří sbírají body fyzicky, si mohou sběratelskou kartičku vyzvednout v prodejnách se dvěma předtištěnými body. Bonus si Albert přichystal pro všechny, kteří využijí doručení nákupu domů skrze službu Albert Online, ty řetězec odmění plně vyplněnou kartičkou ke každému nákupu.

-stk-