Bernard vydává své „noviny", lze je otevřít QR kódem na sklenici

středa, 17. července 2024, 18:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Rodinný pivovar Bernard začal pro zákazníky vydávat elektronické Bernardnoviny.

Zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Rodinný pivovar Bernard začal pro zákazníky vydávat elektronické Bernardnoviny, ke kterým se zájemci dostanou například prostřednictvím QR kódu na nových sklenicích.

Pivovar využívá řadu standardních komunikačních cest. „Chtěli jsme si ale najít nějakou svoji. Když jsme loni vytvořili rozhraní Jak Vám dnes chutná Bernard?, kterým mohou lidé hodnotit kvalitu našeho čepovaného piva, otevřely se nám tím nové možnosti a přišly nové nápady. Nebylo daleko ke vzniku Bernardnovin,“ říká obchodní ředitel Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Šípek.

V prostředí připraveném především pro mobilní telefony se uživatelé dočtou novinky z pivovaru, postupně přibývají informace ze světa pivovarnictví, také tipy na výlety do míst s dobrými restauracemi a hospodami či pozvánky na kulturní akce. Součástí je i hodnocení čepovaného piva. V přípravě je také rubrika kvízů. 

Bernardnoviny lze otevřít prostřednictvím QR kódů například na nových sklenicích na ovocná nealkoholická piva Bernard nebo na stojáncích, plakátech, pivních podtáccích v provozovnách nebo na adrese bernardnoviny.cz.

-mav-