Billa chce s Prskavcem a Mäki vést lidi ke sportu

úterý, 16. července 2024, 11:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Billa míří do Paříže podpořit Český olympijský tým. Společně s Jiřím Prskavcem a Kristiinou Sasínek Mäki chce lidi přivést ke sportu. 

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Billa, jež je partnerem Českého olympijského týmu, se spojuje s olympioniky kajakářem Jiřím Prskavcem a běžkyní Kristiinou Sasínek Mäki a společně chce „vést ke sportu a správnému stravování i další generace”.

„Chceme využít této sportovní události k tomu, abychom přivedli ke sportu a zdravému životnímu stylu i naše zákazníky a jejich děti. Proto jsme se spojili s Jiřím Prskavcem a Kristiinou Sasínek Mäki, kteří nám v tom budou v následujícím roce pomáhat,“ říká Dana Bratánková, vedoucí korporátní komunikace & Public Affairs.  

Jedenatřicetiletý kajakář Jiří Prskavec je olympijským vítězem z Tokia 2020 a dvojnásobným mistrem světa. Běžkyně Kristiina Sasínek Mäki je držitelkou českých rekordů 1500, 2000, 3000 a 5000 metrů. „Nejde o to jen sportovat, každý ví, že právě jídelníček a strava musí být uzpůsobené výdeji energie, a záleží na tom, jaký je náš cíl, zda například pracujeme na naší váze nebo na rozvoji fyzické kondice, zda sportujeme nahodile nebo několikrát týdně,“ říká Jiří Prskavec. 

XXXIII. olympijské hry v Paříži začínají v pátek 26. července a potrvají až do 11. srpna. 

-stk-