Bučková nahradí v publisherském týmu VLM Zlatníkovou

úterý, 30. července 2024, 13:00 Tisk, Lidé MediaGuru

Současná publisherka Mirka Zlatníková VLM na konci srpna na vlastní žádost opouští.

Michaela Bučková, zdroj: VLM

Michaela Bučková, zdroj: VLM

Do tým publishereku nezpravodajského obsahu Vltava Labe Media (VLM) se posouvá Michaela Bučková, stávající šéfredaktorka značky Kondice. Nahradí tak současnou manažerku Mirku Zlatníkovou, která skupinu na konci srpna opouští na vlastní žádost, uvedla VLM.

Funkci publisherky nezpravodajského obsahu za tituly Vlasta, Receptář, Dům a zahrada, Kondice a Týdeník Květy nově převezme Michaela Bučková od září.

„Michaela je zkušenou novinářkou, která se v mediálním světě pohybuje dlouhodobě. Ve VLM působí již několik let a prostřednictvím své vlajkové lodi Kondice a Kondice.cz byla součástí naší transformace z printu na online. I díky tomu bude moci uplatnit své zkušenosti v rozvoji dalších značek, které bude mít na starosti. Navíc za ty roky zná celofiremní strategii i firemní kulturu,“ uvedla Jitka Afsahi, členka představenstva zodpovědná za nezpravodajský obsah, customer care, distribuci a marketing VLM.

Bučková doplní tým dalších publisherek VLM Petru Pistulkovou, zodpovědnou za lifestylové značky: Glanc, Gurmet, Koktejl, Kreativ, National Geographic, Story a Překvapení a Michaelu Hruškovou, zodpovědnou za značky TV titulů a křížovek: TV magazín, TV mini,
TV star, TV expres, TV Pohoda, Křížovkářský magazín, TV Pohoda Křížovky.

Bučková i nadále povede značku Kondice z pozice šéfredaktorky.

„Děkujeme Mirce Zlatníkové za 10 let skvělé spolupráce, v rámci které se významně podílela na obsahové transformaci z printového vydavatelství na multimediální skupinu a svými zkušenostmi značně přispěla k rozvoji lifestylového i tradičního obsahu,“ dodala Afsahi.

-mav-