Do MSL nově přichází Schejbalová, Ngo a Jahaf

středa, 10. července 2024, 17:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do agentury MSL nastupují tři nové tváře: Edita Schejbalová, Thang Xuan Ngo a Albatool Jahaf. 

Nové tváře v MSL (zleva): Edita Schejbalová, Thang Xuan Ngo a Albatool Jahaf, zdroj: MSL

Nové tváře v MSL (zleva): Edita Schejbalová, Thang Xuan Ngo a Albatool Jahaf, zdroj: MSL

PR agentura MSL Czech Republic, která patří do komunikační skupiny Publicis Groupe, hlásí tři nové zaměstnance na pozici PR executive. Edita Schejbalová, Thang Xuan Ngo a Albatool Jahaf rozšíří tým FMCG komunikace, klientský tým Mars a tým pro korporátní PR.

Edita Schejbalová v minulosti působila jako redaktorka a editorka Lidových novin nebo jako korektorka celostátního Deníku. Její témata odrážela její původní zaměření – věnovala se především popularizaci vědy, češtiny a lingvistiky. Další zkušenosti získala jako stážistka v České televizi nebo jako dobrovolnice pro lingvistickou platformu. V MSL se zapojila do týmu Michaely Chrpové a podílí se na kampaních pro McDonald's, Živinu, Jack Daniel’s, nebo Metropoli Zličín. 

Thang Xuan Ngo do agentury MSL přichází z Českého rozhlasu, kde pracoval v oddělení Vývoje a výroby. V agentuře nastoupil do klientského týmu Mars a pod vedením Josefa Chrpy se věnuje také klientům, jako jsou Somfy, Exoderil a další. V rámci své práce v agentuře MSL využívá svých zkušeností s tvorbou dokumentárního divadla, kterému se v minulosti věnoval pod vedením Jany Svobodové, tehdejší umělecké vedoucí Divadla Archa.

Nejnovější členkou je Albatool Jahaf, která se po tříletém studiu na anglické University of Portsmouth, kde dokončila Media Studies a Film Production, rozhodla vrátit do České republiky. Během studia nasbírala zkušenosti jako marketingová asistentka, moderátorka nebo produkční. Po návratu z Británie zamířila rovnou do agentury MSL, kde nastoupila na pozici PR executive. V týmu Ondřeje Švedy se věnuje korporátní komunikaci společností Kiwi.com a foodora a dále pracuje na klientech Lactalis, ČSOB, Doosan Bobcat nebo Arval.

-stk-