FC Barcelona spustila VOD službu Barca One

čtvrtek, 25. července 2024, 15:30 Aktuality, TV MediaGuru

Jeden z nejznámějších a nejzářivějších evropských fotbalových klubů, FC Barcelona, spustila na jaře vlastní streamovací službu. K dispozici je ve třech tarifech, poplatek je však minimální.

Hráč FC Barcelona vytvořený AI. Foto: OpenArt

Hráč FC Barcelona vytvořený AI. Foto: OpenArt

Barca One je rozšířením předchozí streamovací služby BarcaTV+. Zákaznící této videotéky by měly bez problémů přejít na novou verzi, navíc získají tarif Barca One Premium. Ten je určený skalním fanouškům španělského celku. Pokud jsou členy Barca klubu, pak mají přístup do tohoto tarifu zcela zdarma. Běžný zájemce si může vybrat klasicky z bezplatného tarifu s reklamou, případně naopak bez reklamy – za poplatek 1,99 euro, tedy 50 korun/měsíc.

Nová streamingová služba slibuje obsah věnovaný jednotlivým hráčům, originální dokumenty a série, přehrávání všech zápasů ze záznamu dostupných ve všech sekcích, živé přenosy a archiv věnovaný více než třicetileté historii FC Barcelona. Podobně jako například DAZN vyžaduje i Barca One bezplatnou registraci, aby bylo možné službu využívat. Šéf fotbalového klubu Joan Laporta označil novou platformu jako nejlepší audiovizuální službu, kterou kdy FCB měl.

-lukpol-