GlaxoSmithKline si na komunikaci vybírá MSL

středa, 24. července 2024, 16:30 Aktuality, PR MediaGuru

Biofarmaceutická firma GSK volí na korporátní komunikaci a komplexní komunikační strategii agenturu MSL. 

Zdroj: GSK

Zdroj: GSK

Agentura MSL Czech Republic, jež je součástí globální komunikační skupiny Publicis Groupe, navázala spolupráci s biofarmaceutickou GlaxoSmithKline (GSK). Vedle celkové korporátní komunikace firmě zajistí i komplexní komunikační strategie v očkování včetně kreativních projektů a aktivací. V rámci integrované komunikace se chce zaměřit na prevenci, zdravé stárnutí a edukaci lidí o možnostech dodatečných očkování dospělých. Projekt má za cíl zvednout zájem právě o vakcinaci v oblasti závažných virových onemocnění, které mohou život stárnoucí populace výrazně omezit.

„Těšíme se na intenzivní komunikaci i v oblasti korporátního PR, a to nejen v oblasti BTL komunikace, ale u vybraných projektů i v nadlince,“ říká za GSK Miriam Kejzlarová, Communication & CSR/Patient Advocacy Lead.

„Jsme rádi, že pomůžeme značce i jednotlivým sub-brandům se strategickou a kreativní komunikací hlavně potřeby očkování dospělých, která je v ČR poměrně palčivá. Proočkovanost stárnoucí populace je totiž jednou z nejnižších v ČR,“ říká Michaela Chrpová, head of consumer, která vedle FMCG týmu plánuje s Radkem Vítkem rozvinout v MSL i farma/tech divizi

Klient bude v režii PR consultanta Pavla Šaradína a PR executiva Edity Schejbalové. Komunikační strategie a kreativa bude vznikat jak napříč agenturou, tak celou Publicis skupinou.

-stk-