Knihobot startuje nový pořad Bookself

neděle, 21. července 2024, 07:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

V novém pořadu nechá Knihobot představovat známé osobnosti svůj vztah ke knihám.

Jedním z hostů nového pořadu Bookself byl i šermíř Alexandr Choupenitch, zdroj: Knihobot.

Jedním z hostů nového pořadu Bookself byl i šermíř Alexandr Choupenitch, zdroj: Knihobot.

Knihobot přichází s pilotní sérií autorského pořadu Bookself, v němž zpovídá známé osobnosti a zjišťuje, jaký mají vztah ke knihám a jaké tituly podle nich stojí za přečtení. K dispozici je od 7. července na youtubovém kanálu Knihobotu, části budou ke zhlédnutí i na dalších sociálních sítích. 

Knihobot si do studia ve svém sídle na Kolbenově zve osobnosti napříč různými obory. O tom, co rádi, kdy a jak často čtou, si knižní secondhand povídal s olympijským šermířem Alexandrem Choupenitchem, novinářkou Lindou Kučera Bartošovou, herečkou Marikou Šoposkou, Terezou Nvotovou nebo zpěvačkou Katarzií a dalšími. Zpovídaní představili své wishlisty i tipy na nejlepší i nejkontroverznější knihy, které četli.

„Dlouho jsme přemýšleli nad tím, jak takovou tradiční věc, jako jsou knižní tipy udělat originální a neotřelou formou. Tipy na knihy většinou tvoří lidé z literárních nebo knihkupeckých kruhů, takže jsme chtěli dát příležitost doporučit zajímavé čtení i těm, kteří se ve své profesi zabývají něčím zcela jiným,“ přibližuje motivaci vzniku pořadu Barbora Votavová.  

„Vzhledem k tomu, že se jedná o video formát delšího rozsahu, zvolili jsme jako primární kanál Youtube. S materiálem budeme ale pracovat i v rámci obsahu na sociálních sítích. A pokud budou zákazníci a naši sledující spokojeni, jsme připraveni k natáčení další řady,“ dodává Votavová.

-stk-