Komunikaci Alma Career vede nově Jozef Plško

úterý, 9. července 2024, 09:45 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Ředitelem komunikace společnosti Alma Career se stal Jozef Plško. 

Jozef Plško, zdroj: Alma Career

Jozef Plško, zdroj: Alma Career

Do čela komunikace společnosti Alma Career, jež v České republice provozuje portály Jobs.cz, Prace.cz a řadu dalších služeb, byl jmenován Jozef Plško. Bude zodpovědný za posilování komunikace a korporátních vztahů firmy v dialogu a spolupráci se zástupci státu, zaměstnavateli a zaměstnanci, nevládními organizacemi a dalšími zainteresovanými stranami ve střední Evropě, na Balkáně a v Pobaltí.

Jozef Plško přichází do Alma Career ze společnosti Prva stavebna sporitelna, kde poslední čtyři roky pracoval jako vedoucí komunikace. Ve své roli sledoval legislativní procesy a regulatorní změny a podílel se na ekologických projektech na úrovni EU. Jeho odpovědnost dále zahrnovala oblasti spolupráce se stakeholdery, korporátní záležitosti, externí a interní komunikaci, CSR a ESG. Zkušenosti má také z firem Jaguar Land Rover nebo Foxconn

Alma Career, působící v 11 zemích střední Evropy, Pobaltí a Balkánu, se zaměřuje na to, aby přispěla k řešení nedostatku pracovních sil v Evropě. Jako součást řešení založila Profesia Lab, model spolupráce výzkumu a praxe mezi Alma Career Slovensko a americkou Michigan State University (MSU). 

-stk-