Kviff.TV Channel je součástí kabelové sítě Vodafone

úterý, 2. července 2024, 11:00 Aktuality, TV MediaGuru

Několik dní po startu exkluzivního filmového kanálu Kviff.TV Channel v nabídce internetové televize Vodafone je tato stanice k dispozici i v kabelové nabídce.

Symbol Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Foto: KVIFF

Symbol Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Foto: KVIFF

Kviff.TV Channel byl od úterý 2. července zařazen také do kabelové sítě společnosti Vodafone, bývalých rozvodů dnes již neexistující firmy UPC Česká republika. Nový exkluzivní filmový kanál, který je součástí ekosystému právě probíhajícího Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, je v nabídce operátora k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu Full HD, tedy poměru 1920x1080p. Vysílána je jedna zvuková stopa ve formátu MPEG označená jako Czech.

Snímky jsou vysílány stejně jako na konkurenčním Film Europe Channel v originálním znění, zahraniční produkce je tedy doplněna titulky. K dispozici je také standardně týdenní elektronický programový průvodce (EPG), který umožňuje naprogramování vybraných titulů a jejich případný záznam. Kviff.TV Channel je vysílán v televizním DVB-C multiplexu společně s vybranými dokumentárními kanály společnosti Warner Bros. Discovery – Animal Planet, ID a další.

Karlovarský festival spustí nový kanál Kviff.TV Channel

čtvrtek 30. května 2024

KviffTV. Channel zahájí 26. června, nabídne ho Vodafone

středa 19. června 2024

-lukpol-