Makro si na kreativu vybralo Dentsu Creative

úterý, 16. července 2024, 17:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Makro si v kreativním tendru zvolilo agenturu Dentsu Creative. 

Zdroj: Makro

Zdroj: Makro

Makro si ve výběrovém řízení na kreativní agenturu vybralo Dentsu Creative z agenturní sítě Dentsu. Po dobu následujících tří let se bude podílet na marketingové a komunikační strategii všech značek a iniciativ společnosti, na jejichž základě bude vytvářet komunikační kampaně. Součástí tendru bylo vytvoření 360° strategie, kreativního konceptu i vytvoření klíčových vizuálů a mediálního mixu, na kterém spolupracovaly rovněž další týmy napříč celým Dentsu.

„Chceme, aby i do budoucna každý další společný projekt a kampaň přinesly nejen zajímavé kreativní řešení a odpovídající výsledky, ale aby obchodně pomohly značce Makro stejně jako celé české gastronomii, která se nám touto spoluprací otevírá a my se na ní nesmírně těšíme,” komentuje Radim Kameník, Managing Director Dentsu Creative.

„Kromě velmi kvalitního splnění kreativního zadání zpracovalo Dentsu Creative nejkomplexnější řešení našich požadavků ze všech agentur, které jsme do tendru pozvali,“ uvedla Lenka Slezáková, Head of Marketing & Communication Makro ČR.

-stk-