Max, HBO Max a Discovery+ přinesou z LOH i 54 streamů současně

pondělí, 22. července 2024, 12:55 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Streamovací platformy Max, HBO Max a Discovery+ přinesou od středy 24. července novinky ve svých aplikacích, které souvisejí se startem Letních olympijských her v Paříži.

Zdroj: Warber Bros. Discovery

Zdroj: Warber Bros. Discovery

Mediální společnost Warner Bros. Discovery (WBD) uvedla, že její streamovací platformy Max, HBO Max a Discovery+, nabídnou od středy 24. července novinky ve svých aplikacích. Týkají se přenosů olympijských her z Paříže, na něž mediální společnost drží práva. Dostupné budou do závěrečného olympijského ceremoniálu 11. srpna. Celkově nabídnou více než 3800 hodin živých sportovních přenosů a v jeden moment poběží až 54 streamů souběžně. 

K novinkám mj. patří:

  • Časová osa se záchytnými body, která fanouškům 15 sportů umožní prohlédnout si zásadní okamžiky kdykoliv budou chtít.
    Upozornění na zlaté medaile.
  • V mobilních aplikacích i na internetových stránkách bude možné nastavit notifikace, které uživatele upozorní, že se některý sportovec blíží k zisku zlaté medaile. Zároveň si mohou přepínat mezi jednotlivými medailovými událostmi, zatímco na pozadí bude stále zapnutý původní stream.
  • Během sledování konkrétní události bude možné zapnout rail obsahující informace o jiných hrách a soutěžích, které právě probíhají.
  • Personalizované listy. Předplatitelé Max si mohou konkrétní sportovní události přidat do svého seznamu. Díky tomu budou po celých 19 dní moci sledovat hry podle vlastního olympijského rozvrhu.
  • Zaměření na lokálně relevantní příběhy. Přes platformy WBD budou k dispozici i speciální videa s lokálními olympijskými reprezentanty, která budou dostupná živě i na vyžádání. Každý ze 32 olympijských sportů bude mít vlastní podstránku v aplikaci, kde bude možné filtrovat klíčové události z letošních her.

Jak již bylo oznámeno, WBD začlenila kompletní olympijské programové schéma do všech cenových plánů pro Max, HBO Max i Discovery+. Pro předplatitele Max a HBO Max je kromě olympijských her dostupná i nabídka vlastních pořadů z produkce WBD, mezi kterými jsou např. seriály Rod draka (House of the Dragon), The Last of Us nebo Bílý lotos (The White Lotus). Dále jsou k dispozici filmové blockbustery, např. Barbie, Wonka, Aquaman a ztracené království (Aquaman and the Lost Kingdom) a všechny díly franšíz Harry Potter a Pán prstenů (The Lord of the Rings).

-mav-