Media Club je oficiálně jediným majitelem Impression Media

pondělí, 29. července 2024, 09:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Jarní změny ve společnosti Impression Media jsou už zaneseny v obchodním rejstříku, stoprocentním vlastníkem internetového zastupitelství je Media Club.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Společnost Media Club, která patří do skupiny Prima, je oficiálně jediným majitelem internetového zastupitelství Impression Media. Media Club vlastnil v Impression Media od loňského března 80 %, po jarních změnách získal zbývajících 20 %. Podíly odkoupil od Romana Stolejdy (13 %) a Davida Bauckmanna (7 %). Změny byly v těchto dnech zapsány do obchodního rejstříku.

Media Club už na jaře oznámil, že Roman Stolejda a David Bauckmann opouštějí vedení Impression Media. Novým jednatelem Impression Media se stal Hung Nguyen, zástupce ředitele online a ředitel online technologií skupiny Prima. Ten na této pozici působí spolu s Petrem Hatlapatkou, obchodním ředitelem online divize Media Clubu. 

Impression Media je společně s FTV Prima třetím nejsilnějším hráčem českého internetu podle počtu reálných uživatelů měsíčně. V červnu jejich počet představoval 6,6 mil. RU, kteří si zobrazili 268 mil. stránek (zdroj: NetMonitor, červen 2024).

-mav-

Nguyen a Miláček jsou jednateli Impression a WeLove Media

čtvrtek 4. dubna 2024