MOL spouští letní soutěž o palivové karty

čtvrtek, 4. července 2024, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

MOL startuje velkou letní soutěž. Hlavní výhrou je sedm palivových karet nabitých na 50 tisíc korun. 

Zdroj: MOL

Zdroj: MOL

Síť čerpacích stanic MOL zahajuje letní soutěž. Zapojit se do ní může více než půl milionu členů věrnostního programu MOL Move. Hlavní výhrou je sedm palivových karet nabitých na 50 tisíc korun a k tomu roční VIP členství v MOL Move. Denně se dále losuje palivová karta za 10 tisíc korun. Za každou soutěžní transakci obdrží navíc zákazník cenu v podobě slevy na paliva nebo občerstvení v síti Fresh Corner či jiné zboží na čerpacích stanicích.

„Nezáleží na tom, zda si zákazník na čerpací stanici natankuje palivo, nebo si dopřeje šálek lahodné kávy či chutný sendvič z nabídky Fresh Corner, každá transakce se počítá. Nákup není omezen žádnou minimální částkou, což znamená, že si můžete zakoupit až na výjimky cokoliv a v aplikaci okamžitě objevíte výhodnou slevu. Transakce vás zároveň automaticky zařadí do slosování o atraktivní denní ceny i hlavní cenu soutěže,” vysvětluje Tomáš Trč z oddělení komunikace společnosti MOL Česká republika. Do soutěže se nezapočítávají pouze nákupy tabákových výrobků.

Soutěž probíhá od června do 1. září 2024. Účastnit soutěže se může kdokoliv, kdo se zaregistruje v aplikaci MOL Move, přičemž za registraci se zároveň uživateli v aplikaci automaticky přičte 100 bodů do věrnostního programu. Cílem soutěže je zvýšit prodej a povědomí o prémiových palivech EVO plus. 

-stk-