Nákupní centrum Varyáda rozjede roadshow k modernizaci

středa, 31. července 2024, 15:45 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Roadshow přináší novinky spojené se zábavou pro celou rodinu do 17 obcí napříč Karlovarským krajem.

Dostavba a rekonstrukce nákupního centra Varyáda bude stát více než 40 milionů euro, zdroj: EPG Group.

Dostavba a rekonstrukce nákupního centra Varyáda bude stát více než 40 milionů euro, zdroj: EPG Group.

Nákupní centrum Varyáda zahajuje svou roadshow k probíhající modernizaci. Na cestě Karlovarským krajem, během které podnikne 17 zastávek, představí místním obyvatelům, co všechno pro ně nová Varyáda chystá.

Roadshow začíná 9. srpna v Chodově, přičemž putování bude pokračovat až do druhé poloviny září. Během této doby bude dočasně uzavřen hypermarket Albert, který projde rozsáhlou proměnou. 

„Kromě zábavy jsme mysleli i na dobré občerstvení, které je šancí, jak se seznámit s našimi vybranými gastro nájemci. Rozdávat se budou párky v rohlíku od Bistra Zlámalíková, čerstvé ovoce z hypermarketu Albert, popcorn Premiere Cinemas, který u nás chystá zbrusu nový multiplex se šesti kinosály, ale také tradiční karlovarské oplatky. Chybět nebude ani dobrá káva, malinovka či prosecco na oslavu nové Varyády,“ popisuje Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace investora EPG Group.

V období od 19. srpna do 17. září bude navíc každé pondělí a úterý po Karlových Varech chodit tzv. Varyáda Patrola

Nákupní centrum Varyáda prochází rozsáhlou rekonstrukcí a rozšířením od začátku letošního roku s plánovaným termínem dokončení před vánoční sezónou 2025. 

-mav-

Karlovarské nákupní centrum Varyáda projde rekonstrukcí

neděle 26. listopadu 2023

-mav-