Netflix chystá na Vánoce přímé přenosy z NFL

středa, 31. července 2024, 09:55 Aktuality, TV MediaGuru

Přímý přenos vánočních zápasů nejvyšší ligy amerického fotbalu (National Football League) budou moci sledovat předplatitelé online videotéky Netflix také v Česku.

Pro předplatitele jsou připravené dvě utkání. Foto: Pixabay

Pro předplatitele jsou připravené dvě utkání. Foto: Pixabay

Očekávaný boxerský duel mezi Jakem Paulem a legendou Mikem Tysonem, který se uskuteční 15. listopadu a Netflix už na něj řadu měsíců láká své předplatitele, nebude jedinou chystanou sportovní událostí, na které se může publikum této americké globální služby těšit. Přibližně měsíc poté, den po Štědrém dnu, tedy 25. prosince, jsou nachystaná dvě sváteční utkání Národní fotbalové ligy (NFL). Půjde o duel mezi Houston Texans a Baltimore Ravens a také Kansas City Chiefs a Pittsburgh Steelers.

Sportovní obsah není ani pro předplatitele Netflixu v Česku novinkou. Při příležitosti fotbalového šampionátu připravil dokument Kapitáni mistrovství světa, divákům představil ve stejném formátu i zákulisí španělské fotbalové LaLigy. Vlastní dokument tu má i legendární a stále aktivní hráč Cristiano Ronaldo. Přímo americkému fotbalu a sezóně 2023 je věnován dokument Receiveři, následuje dokumentární seriál Neslychané: králové bažiny. Svůj dokument pod názvem Miláčci Ameriky mají i roztleskávačky.

-lukpol-