Novým marketingovým ředitelem MK Lůžkoviny je Ivo Kokinda

středa, 17. července 2024, 14:55 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Společnost MK Lůžkoviny, která se specializuje na prodej bytového textilu, rozšířila své marketingové oddělení.

Ivo Kokinda, zdroj: MK Lůžkoviny

Ivo Kokinda, zdroj: MK Lůžkoviny

Společnost MK Lůžkoviny, která se specializuje na prodej bytového textilu, rozšířila své marketingové oddělení. Jeho novým ředitelem se stává Ivo Kokinda.

Ivo Kokinda dříve působil v managementu online lékárny Pilulka, na začátku kariéry pracoval v mediální agentuře Omnicom Media Group. Vedoucí pozice zastával rovněž ve společnostech Astratex či nakladatelství Euromedia Group a jejich platformách Luxor.cz, Booktook.cz nebo Knizniklub.cz.

„Nejbližšími kroky jsou stabilizace marketingového oddělení z pohledu procesů a posunutí už úspěšné české firmy na další level v očích zákazníků. I na základě plánů, které jsem detailně studoval, vidím velký potenciál pro další růst. Firma má velice silnou pozici v kvalitě produktů a spokojenosti zákazníků, kteří jsou věrní a pravidelně se vracejí," říká Ivo Kokinda.

Společnost MK Lůžkoviny byla založena v roce 2017. Specializuje se na prodej bytového textilu s důrazem na povlečení. Původně začínala v tržním stánku, postupně se rodinný podnik začal specializovat na bytový textil a díky přístupu zakladatelů a následnému vedení Jakuba Kalvody, současného CEO společnosti, se transformovala na online prodejce v této oblasti.

-mav-