O2 TV zařazuje kanály Eurosportu i do svých dalších tarifů

úterý, 30. července 2024, 10:25 Aktuality, TV MediaGuru

Na základě velkého zájmu diváků se O2 TV rozhodla kanály Eurosportu zařadit také do dalších tarifů. Dosud byly pouze v tarifech O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá.

O2 TV zařadila bonusové kanály Eurosportu jako jediný operátor na trhu. Foto: O2 Czech Republic

O2 TV zařadila bonusové kanály Eurosportu jako jediný operátor na trhu. Foto: O2 Czech Republic

Speciální programové pozice kanálu Eurosport určené k vysílání dalších sportovních přenosů z letní olympiády v Paříži (LOH) jsou k dispozici nově i dalším zákazníkům společnosti O2 Czech Republic.

„Na základě velkého ohlasu a zájmu diváků se O2 TV rozhodla dané extra kanály zařadit do dalších tarifů, aby je měla k dispozici většina diváků O2 TV," uvedl pro MediaGuru mluvčí O2 TV Sport David Solnař.

Speciální kanály Eurosport 3Eurosport 9 najdou tedy diváci během dneška i v tarifech O2 TV Modrá a O2 TV Bronzová, a doplní tak tarify O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Dané stanice budou na EPG pozicích 600-606. Aktualizace kanálů proběhne automaticky. Pro tarify O2 TV Bronzová a O2 TV Modrá jsou zároveň nové i kanály Eurosport 1 a Eurosport 2, hlavní lokalizované stanice s českým komentářem.

Speciální kanály Eurosport 3 až Eurosport 9 nabídnou ve vysokém rozlišení přes 830 hodin živého obsahu z různých sportů. Stanice Eurosport 3 se zaměřuje na golf a tenis, Eurosport 4 vysílá sportovní gymnastiku, hlavní doménou kanálu Eurosport 5 je fotbal, Eurosport 6 vysílá přenosy z basketbalu, Eurosport 7 je domovem bojových sportů, Eurosport 8 zaujme všechny příznivce házené a Eurosport 9 je vyhrazen pro volejbal. Přenosy jsou k dispozici bez českého komentáře.

-lukpol-

O2 TV zařazuje pro olympiádu sedm kanálů Eurosport

úterý 23. července 2024