O2 TV zařazuje pro olympiádu sedm kanálů Eurosport

úterý, 23. července 2024, 16:30 Aktuality, TV MediaGuru

Stanice Eurosport 3 až Eurosport 9 jsou tematicky laděny podle sportovních odvětví.

Zdroj: O2 TV

Zdroj: O2 TV

O2 TV nabídne v období od 26. července do 11. srpna sedm pop-up stanic Eurosport 3 až Eurosport 9, které jsou tematicky laděny podle sportovních odvětví. Výrazný prostor tak dostane například basketbal, fotbal, házená či volejbal. Společně s hlavními kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 pokryjí události z olympijských her v Paříži.

Speciální kanály Eurosport 3 až Eurosport 9 odvysílají v HD kvalitě přes 830 hodin živého obsahu z různých sportů. Stanice Eurosport 3 se zaměří na golf a tenis, Eurosport 4 vysílá sportovní gymnastiku, hlavní doménou kanálu Eurosport 5 se stane fotbal, Eurosport 6 odvysílá přenosy z basketbalu, Eurosport 7 bude domovem bojových sportů, Eurosport 8 zacílí na příznivce házené a Eurosport 9 je vyhrazen pro volejbal.

„Nové kanály zařadíme do tarifů O2 TV Stříbrná i O2 TV Zlatá. Vedle toho bych divákům doporučila navštívit v O2 TV upravenou sekci Sport, kde každý najde olympijskou podsekci s kompletním obsahem ze stanic Eurosport 1-9, včetně přehledu živého vysílání či třídění podle druhů sportů,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Dané stanice s názvy Eurosport 3 až Eurosport 9 budou na EPG pozicích 600-606.

Také diváci olympijského klání v Paříži mohou využít letní komunikační kampaň, která podporuje tarif O2 TV Stříbrná. Ten obsáhne právě i stanice Eurosport 3 až 9 i další sportovní obsah. „Při aktivaci do konce srpna ušetří divák až 1 200 Kč za celou sezonu,“ doplnila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková. Akční nabídku si fanoušci mohou aktivovat na webu o2.cz/nejsport nebo na dalších prodejních kanálech O2.

Olympijské hry v Paříži lze sledovat i díky streamovací platformě Max, která nabídne od pátku 26. července více než 3800 hodin živých sportovních přenosů a v jeden moment poběží až 54 streamů souběžně.

Max, HBO Max a Discovery+ přinesou z LOH i 54 streamů současně

pondělí 22. července 2024

-mav-