O2 TV zvýhodní před startem ligy tarif O2 TV Stříbrná

úterý, 16. července 2024, 13:10 Aktuality, TV MediaGuru

V rámci letní komunikační kampaně a podpory sortovního balíčku přichází O2 TV s časově omezenou akční nabídkou.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

Ke startu nového ročníku tuzemské nejvyšší fotbalové ligy spustila společnost O2 letní komunikační kampaň, která je zaměřená na televizi O2 TV

„Připravili jsme speciální letní akci na tarif O2 TV Stříbrná a jeho předplacenou variantu Sport Max, ve kterých diváci najdou nejlepší sportovní obsah včetně Chance Ligy, Ligy mistrů UEFA, hokejové Tipsport extraligy, tenisového okruhu ATP nebo třeba závodů F1. Při aktivaci do konce srpna ušetří divák až 1 200 Kč za celou sezonu,“ uvedla ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková. Akční nabídku si fanoušci mohou aktivovat na webu o2.cz/chance nebo na dalších prodejních kanálech O2.

Tarif O2 TV Stříbrná nabízí více než 110 stanic, včetně sportovních kanálů jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, Premier Sport 2, Premier Sport 3, ČT sport, Nova Sport 3, Nova Sport 4, Nova Sport 5 i Nova Sport 6. Vedle sportovních stanic jsou součástí také filmové a seriálové kanály FilmBox Premium, AXN nebo BBC First, dále naučné a zábavné jako jsou Disney Channel, National Geographic a Discovery Channel.

Sezona 2024/2025 startuje na O2 TV Sport ve čtvrtek 18. července od 20.00 hodin, kdy bude mít premiéru nový pořad Chance Liga Kickoff. Ten před každým kolem přinese souhrn novinek a zajímavostí.

V pátek televize nabídne první duel, ve kterém pražská Sparta jako obhájce titulu přivítá Pardubice. Studio moderátora Davida Sobiška začíná v 18.30 hodin. V sobotu i v neděli uzavírá odehrané duely pořad Chance Liga Highlights, jenž nabídne aktuální pozápasové sestřihy.

V pondělí se vrací zábavná show Tiki-Taka. Změnou je nové studio, moderátorem zůstává Petr Svěcený.

-mav-