Platforma DAZN přidává v Česku akci i esport

úterý, 23. července 2024, 14:40 TV, Aktuality MediaGuru

Nabídka volně dostupných disciplín pro sportovní fanoušky v Česku se opět na online platformě DAZN rozšiřuje. V aplikaci je pro přístup nutná registrace.

DAZN funguje jako TV aplikace pro řadu zařízení

DAZN funguje jako TV aplikace pro řadu zařízení

V aplikaci DAZN jsme v uplynulých týdnech zaznamenali rozšíření bezplatné nabídky sportovních přenosů o esportové soutěže. V minulých letech se dostal tento fenomén i do klasického televizního vysílání, a to výhradně v oblasti placených služeb. Jmenovat můžeme GINX Esports TV nebo Gametoon – v nabídce je mají například O2 Czech Republic nebo T-Mobile. Neúspěchem skončil slovenský esportový kanál Chuck TV, který ukončil vysílání přibližně po roce.

V bezplatné nabídce DAZN je možné narazit například na MID Season Cup, Call of Duty: Warzone nebo League of Legends a další. Na začátku léta pak online platforma uzavřela dohodu s X Games, aby svým zákazníkům poskytla přístup také k akčním sportům. „Toto globální partnerství s X Games představuje další prémiový doplněk k naší nabídce bezplatného obsahu. Podobně jako platforma DAZN je X Games konkurencí zakořeněnou v inovacích a vášni,“ uvedl mj. Shay Segev, generální ředitel DAZN Group.

-lukpol-

Do sledování TV sportu zdarma promlouvá DAZN. Co vysílá?

čtvrtek 15. února 2024