rtveplay+ nabízí zájemcům obsah španělské RTVE

středa, 24. července 2024, 10:35 Aktuality, TV MediaGuru

Pořady a další video obsah španělské veřejnoprávní televize je možné sledovat za poplatek v celé Evropě včetně Česka i zbytku světa. Služba rtveplay+ vyjde měsíčně na 150 korun.

Obsah španělské veřejnoprávní TV je dostupný celosvětově. Foto: OpenArt

Obsah španělské veřejnoprávní TV je dostupný celosvětově. Foto: OpenArt

Dramatickou tvorbu španělské veřejnoprávní televize RTVE, její filmy, zpravodajství i zábavné formáty je možné sledovat skrze novou mezinárodní službu rtveplay+. Předplatitelé ji mohou získat za měsíční částku 5,99 eur, v přepočtu přibližně 150 korun, nebo 49,99 eur/roknecelých 1270 korun. RTVE tak jako zástupce jednoho z největších světových jazyků vychází vstříc mezinárodnímu publiku po tomto typu obsahu, který zároveň tímto způsobem dál monetizuje.

„RTVE chce, aby tato platforma představovala odrazový můstek pro zviditelnění prosperujícího španělského audiovizuálního průmyslu po celém světě,“ uvedl veřejnoprávní vysílatel v tiskové zprávě a doplnil: „rtveplay+ představuje velmi důležitý krok ve strategii rozšíření dosahu nejlepšího obsahu ve španělské televizi, překonání územních omezení a využití všech zdrojů, které technologie nabízí.“ Vybrané programy RTVE jsou u nás také součástí nabídek operátorů placené televize.

-lukpol-