Škoda Auto a DVTV zahajují rozhovorové speciály DVTV Nabito

čtvrtek, 18. července 2024, 09:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Speciální projekt značky Škoda Enyaq a televize DVTV přinese pět rozhovorů s osobnostmi z různých oborů.

Zdroj: Škoda Auto, Fuse

Zdroj: Škoda Auto, Fuse

Škoda Auto uzavřela svou první spolupráci s online platformou DVTV. Od středy 17. července nabídla úvodní díl z celkem pěti epizod nové série rozhovorů DVTV Nabito. Martin Veselovský v roli průvodce speciálního projektu, jehož je Škoda Auto partnerem, vyzpovídá osobnosti různých oborů, a to pokaždé v průběhu jízdy elektro vozem Škoda Enyaq. Partnerství pro značku zajistila contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

Nový pětidílný speciál DVTV Nabito je dostupný v plné verzi pro všechny uživatele. V jednotlivých epizodách postupně představí pět příběhů lidí z oblasti byznysu, sportu či umění. Seriál otevře Anna Slancová, nadějná cyklistka, která po nehodě na závodech v Itálii skončila na vozíku, přesto věří, že jednou bude opět sportovat. Následovat ji v srpnu bude podnikatel Dalibor Cicman, jemuž se z jeho značky GymBeam podařilo udělat miliardový e-shop. V září se představí příběh Jana Šomvárského, zakladatele technologicko-medicínského startupu Vitadio, který se prostřednictvím aplikace snaží pomáhat lidem s léčbou diabetu 2. typu. Cyklus pak v říjnu uzavřou poslední dvě epizody.

„Už více než 100 let nabízíme stále něco nového v našem automobilovém portfoliu, a stejně tak dlouho máme ambici naše zákazníky něčím novým inspirovat. V autě si lidé nejčastěji povídají. Stejně tak my budeme mluvit se zajímavými lidmi, jejichž příběhy mohou být inspirací v mnoha směrech. Na cestu jsme pro ně vybrali skvělého parťáka - plně elektrický vůz Škoda Enyaq, reprezentujícího moderní mobilitu, která je pro nás klíčová,“ uvedl Libor Šedivák, vedoucí marketingu českého zastoupení Škoda Auto.

Zdroj: DVTV, Škoda Auto, Fuse

O nově uzavřené partnerství, i podpůrný mediální mix se stará contentová agentura Fuse. „Pro značku Škoda Auto jde o vůbec první spolupráci s platformou DVTV. Věříme, že pro obě partnerské strany bude tato premiéra přínosem, třeba i s potenciálem dalšího pokračování. A společně divákům nabídneme obsah, který bude stát za to sledovat,“ doplňuje Martina Maňhalová z Fuse.

Rozhovory budou kromě DVTV dostupné také na DVTV Extra a dalších kanálech online televize – Youtube, LinkedIN, TikTok, Facebook a Instagram, včetně sociálních sítí Škoda Auto. Mix v podobě product placementu doplňuje ještě injektáž a předělová znělka.

-mav-