SledováníTV s jedinou verzí kanálu Cartoon Network

úterý, 9. července 2024, 07:10 Aktuality, TV MediaGuru

Místo tří programových pozic stanice Cartoon Network už je v nabídce online služby k dispozici pouze jedna, ta ve vysokém rozlišení a češtině.

Grafika stanice (ilustrační foto)

Grafika stanice (ilustrační foto)

Online platforma SledováníTV měla v nabídce hned tři programové pozice kanálu Cartoon Network, a to v angličtině ve standardním rozlišení, stejně jako v češtině, a ve formátu Full HD s lokalizací. Zákazníkům už zůstala k dispozici v nabídce pouze jedna programová pozice dětského kanálu společnosti Warner Bros. Discovery, a to právě ta poslední. SledováníTV nabízí u Cartoon Network všechny obvyklé verze internetové TV včetně zpětného zhlédnutí.

Provozovatel internetové televize o možnost sledování kanálu v originálním znění zákazníky nepřipravil – češtinu a angličtinu si mohou přepínat v rámci volby jazykové stopy. Stejným způsobem je v nabídce například k dispozici i sesterský stanice Cartoonito. Ta kromě češtiny a angličtiny nabízí také maďarštinu. Cartoon Network je ve vysokém rozlišení k dispozici od roku 2018, kdy zároveň začala fungovat česká lokalizace. Program nabízí na trhu řada operátorů.

-lukpol-