T-Mobile spouští kampaň „Digitální desatero“

středa, 3. července 2024, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani představuje T-Mobile Desatero adaptované na aktuální problémy digitálního světa.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile startuje kampaň s názvem Digitální desatero“, v níž tematizuje aktuální výzvy, jako jsou kybernetická bezpečnost, násilí na internetu nebo digitální gramotnost. Na jejich řešení se operátor podílí v rámci své ESG strategie.

Komunikační linku kampaně tvoří deset přikázání přenesených do světa technologií, zejména pak sociálních sítí. Staví na myšlence, že Desatero představuje morální zásady, kterými se lidé většinově řídí nehledě na víru nebo vyznání. S nadsázkou T-Mobile převádí jejich uplatnění z běžného života do světa digitálního, zároveň nabízí rady a zásady chování v kyberprostoru, zejména s ohledem na problematiku digitální gramotnosti, kybernetické bezpečnosti nebo šikany na internetu, tak aby mohli lidé trávit čas bezpečně v online prostoru. 

Z desatera lze zmínit například „Nepožádáš hesla bližního svého“, „Nesesmilníš nevyžádaným sextingem“ či „Nevydáš křivé svědectví formou fake news“.

Kampaň vznikla na podporu celoročních oslav desetiletého výročí projektu Digitální akademie T-Mobile a 20. výročí spolupráce mezi T-Mobile a Charitou České republiky a Českou biskupskou konferencí.
O kreativu a produkci se postarala agentura Katz83. Produkci zajistila společnost Hotshots. 

-stk-