Televize Prima natáčí detektivní seriál Případ tanečnice

pátek, 19. července 2024, 07:45 Aktuality, TV MediaGuru

Nový osmidílný seriál uvede Prima nejprve na své platformě Prima+ v příštím roce.

Případ tanečnice, zdroj: FTV Prima

Případ tanečnice, zdroj: FTV Prima

Televize Prima začala natáčet nový kriminální seriál Případ tanečnice. Novinku vyrábí produkce 3GMedia producentky Gabriely Erleové, režisérem je Zdeněk Viktora.

Osmidílná kriminální minisérie z prostředí soukromé taneční akademie v Praze vypráví příběh skupiny mladých, kteří se připravují na obnovené absolventské představení, při kterém byla zavražděna talentovaná sólistka Sophie. Vyšetřování vraždy postupně odhaluje, že všichni členové souboru mohli mít motiv Sophii zabít.

„Případ vyšetřuje dvojice charakterově odlišných kriminalistů, kteří postupně skládají mozaiku osudného večera, kdy došlo k vraždě. Zároveň formou flashbacků vyprávíme příběhy mladých lidí z různých společenských vrstev, zasazené do maximálně konkurenčního prostředí. Samotný průběh vyšetřování mezi sebou propojuje zdánlivě nesouvisející události a ovlivní i soukromí policistů,“ uvedla spoluautorka a producentka seriálu Gabriela Erleová.

V hlavních rolích se představí: Stanislav Majer, Josef Polášek, Jana Krausová, Jan Plouhar, Lucie Štěpánková, Prokop Zach, Ema Businská, Sára Korbelová, Tomas Sean Pšenička, Vojtěch Franců, Kristýna Jedličková, Viktorie Vítová, Kristýna Frejová, Jan Hájek a další.

Novinku skupina Prima uvede v roce 2025 v předpremiéře na Prima+.

-mav-