Tesco rozšiřuje nabídku bio produktů a speciálních potravin

čtvrtek, 1. srpna 2024, 07:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Tesco oznámilo významné rozšíření bio potravin a produktů pro lidi se speciálními požadavky na výživu. 

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Tesco se rozhodlo značně rozšířit sortiment bio potravin a produktů pro speciální výživu. Rozšířenou nabídku najdou zákazníci jak v prodejnách po celé republice, tak na Tesco Online nákupech. 

„V posledních měsících intenzivně pracujeme na zlepšení a rozšíření naší nabídky pro zákazníky se specifickými potřebami na stravování. Ať už se jedná o výrobky bez laktózy, bez lepku, bez éček, bez přidaného cukru, bio, veganské nebo proteinové potraviny,“ uvádí Pavol Halász, produktový ředitel Tesco pro Českou republiku.

Pro zákazníky se speciální dietou Tesco nabízí sortiment od surovin na vaření a pečení přes potraviny na snídaně až po nápoje. Kromě toho má v nabídce i proteinový sortiment. Jako první řetězec u nás představuje i prémiovou značku The Beginnings, která vyrábí své produkty z přírodních ingrediencí. Zaměřuje se na potraviny ideální na snídaně a svačiny, jako granoly, tyčinky, sušenky, krekry nebo matchu, kterou řetězec chce také nabízet. Do nabídky Tesco také nově zařadilo výrobky značek Semix, Extrudo a zároveň rozšířilo o další výrobky od Nutrendu, BigBoy a Topnatury.

Rovněž Tesco rozšířilo nabídku rostlinných mlék, nově nabízí značku Oatly nebo rostlinná mléka na hrachovém či bramborovém základu. Do budoucna plánuje firma zařadit do nabídky například hmyzí proteiny nebo ještě více výrobků pro zákazníky s potravinovými alergiemi a intolerancemi, které jsou zároveň bio. 

-stk-