Uber do své nabídky přidává i jachty, lodě nebo čluny

čtvrtek, 4. července 2024, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Uber rozšiřuje své služby, v šesti evropských destinacích je možné objednat si přes aplikaci i plavbu. 

Zdroj: Uber

Zdroj: Uber

Uber představuje nové služby, které lidem umožní snadné objednávání výletů na lodi v šesti evropských destinacích – na Ibize, v Benátkách, Aténách, Paříži, na Korfu a Santorini

Na Ibizu dorazí v srpnu služba Uber Yacht, která zákazníkům nabídne možnost zarezervovat si na celý den soukromou jachtu přímo prostřednictvím aplikace. Vyplouvá každý den ve 12 hodin z přístavu Ibiza Town. Skupiny až 8 osob se tak budou moct plavit kolem ostrova na luxusní jachtě Sunseeker za 200 eur na osobu. Rezervace na srpnové termíny budou dostupné od 26. července, zarezervovat je plavbu nutné minimálně 24 hodin předem.

V Benátkách odstartuje v červenci další novinka s názvem Limo Boat, která poskytne soukromou projížďku lodí napříč benátskou lagunou. Cena za jednu jízdu lodí, která pojme až šest lidí, je 120 eur a je možné ji rezervovat každý den mezi 8:00 a 20:00.

Služba Uber Boat, kterou Uber spustil vloni na řeckém ostrově Mykonos, se v červenci rozšíří do Atén a na ostrovy Santorini a Korfu. Ti, kdo letos v létě navštíví Paříž, mohou využít plně elektrickou loď Uber Cruise k hodinové soukromé plavbě po Seině. 

Nové cestovatelské produkty jsou reakcí na rostoucí poptávku po službách Uber v turisticky oblíbených lokalitách po celé Evropě. Údaje z léta 2023 ukazují, že v místech, jako je Řecko a Španělsko, vzrostla až o 55 %. Aplikaci Uber využilo v nejoblíbenějších evropských destinacích více než 6,5 milionu mezinárodních zákazníků, přičemž jen na Ibize si ji za posledních 12 měsíců otevřelo přes 800 tisíc lidí.

-stk-