Zásilkovna na své Z-Boxy instaluje klávesnice

sobota, 27. července 2024, 12:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Zásilkovna na své Z-Boxy začala instalovat tlačítkové klávesnice. 

Zdroj: Zásilkovna

Zdroj: Zásilkovna

Zásilkovna začala na své Z-Boxy instalovat tlačítkové klávesnice. Společnost tím reaguje na požadavky zákazníků, zjednodušuje tak vyzvedávání zásilek a zvyšuje dostupnost svých služeb. Do konce roku plánuje Zásilkovna instalaci klávesnic na všechny své výdejní boxy v Česku, Maďarsku a na Slovensku. Jen v Česku jich má v současnosti 4100. 

„Věříme, že tuto novinku ocení lidé, kteří se nekamarádí s chytrými telefony nebo jej zkrátka nemají po ruce. Zásilky ze Z-Boxu si tak může vyzvednout opravdu kdokoliv a kdekoliv,“ komentuje David Soukup, ředitel sítě výdejních míst a Z-Boxů Packety, mateřské společnosti Zásilkovny. „Momentálně instalujeme klávesnice primárně ve velkých městech a jsme na čísle zhruba 1 000 instalací v Česku, Maďarsku a na Slovensku. Do konce roku chceme mít klávesnice na každém Z-BOXu v naší síti,“ dodává. 

Pokud si zákazník zvolí doručení do Z-Boxu s klávesnicí, obdrží e-mailem 6místný kód, který najde také v mobilní aplikaci Zásilkovna nebo v SMS. Kód stačí zadat na klávesnici, potvrdit a schránka Z-Boxu se otevře. Z-Boxy lze i nadále obsluhovat bezkontaktně pomocí aplikace Zásilkovna.

-stk-