Adventum uvádí brand obchodních center Shopland

čtvrtek, 8. srpna 2024, 06:55 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Skupina Adventum přináší na český trh novou značku nákupních center Shopland. 

Zdroj: Shopland / Adventum Group

Zdroj: Shopland / Adventum Group

Maďarský realitní investiční fond Shopper Park Plus, člen skupiny Adventum, vlastnící přímo či nepřímo 18 nákupních center v Maďarsku a České republice, uvádí na český trh nový brand Shopland, jenž se stává novou identitou obchodních center a retail parků dosud známých jako OC Galerie Třebovice, OC Silesia Opava, OC Fontána Karlovy Vary a Retail Park Chrudim.

Cílem transformace je kupujícím i nájemcům transparentněji komunikovat společnou sílu 18 nákupních center v Maďarsku a České republice. Ta na celkových 326 000 metrech čtverečních umožňují zákazníkům značky Shopland každodenní jednoduše dostupný a přehledný nákup. To vše se zaměřením na udržitelný rozvoj a environmentální politiku ESG. 

„Jsme velmi rádi, že uvedením nové značky Shopland završujeme úvodní po-akviziční fázi těchto nákupních center a parků v Česku. Věříme, že naše projekty by měly vytvářet příležitosti pro efektivní offline, online i hybridní nakupování za udržitelných podmínek. Svým strategickým přístupem a ‚zeleným’ investováním usilujeme o to, aby naše budovy byly ještě atraktivnější pro zákazníky i nájemce. Naším cílem coby předního správce realitních investic v CEE je stát se špičkovým operátorem retailových parků v regionu, a to díky investicím v Shopper Park Plus, fondu vedenému na budapešťské burze (BSE) pod naší správou (ticker: SPLUS), který vlastní portfolio Shopland,” komentuje Kristóf Bárány, zakládající partner Adventum Group. 

Nákupní centra v Česku pro Adventum spravuje realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield, která již kompletně realizovala fázi rebrandingu. Její součástí bylo odborné poradenství v oblasti brand marketingu, nastavení nové marketingové strategie a komunikace pro každé obchodní centrum v souvislosti s jejich positioningy.

Ve většině nákupních center skupiny Adventum je klíčovým nájemcem hypermarket Tesco, nabízejí i další oblíbené prodejny zboží pro každodenní nákupy, módy a dalších produktů (např. Pepco, Tedi, DM, New Yorker), občerstvení (KFC, Asia Food) či služby (Česká pošta, Mister Minit, Don Pealo, čerpací stanice Tesco, automyčky a další). Součástí jsou i venkovní parkoviště a dobrá dopravní dostupnost autem, hromadnou dopravou a dalšími prostředky. 

-stk-