Aleph zajistí obchodní aktivity pro Pinterest i na českém trhu

pondělí, 12. srpna 2024, 15:35 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Aleph uzavřela obchodní partnerství, které rozšíří digitální reklamní řešení sociální sítě Pinterest. Dohoda se týká i českého trhu.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Aleph uzavřela obchodní partnerství, které rozšíří digitální reklamní řešení sociální sítě Pinterest na jedenáct nových trhů v Latinské Americe, Asii, na Středním východě a v Africe: Kostarika, Dominikánská republika, Ekvádor, Guatemala, Indie, Izrael, Maroko, Nigérie, Peru, Jihoafrická republika a Turecko. Společnost Aleph bude nyní také sloužit jako obchodní partner Pinterestu v zemích střední a východní Evropy, včetně Kypru, Česka, Maďarska, Řecka, Malty, Polska, Rumunska a Slovenska.

Společnost Aleph poprvé spolupracovala s Pinterestem v roce 2023, aby pomohla značkám ve vybraných zemích spustit na platformě přeshraniční reklamní kampaně. 

„Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše partnerství se společností Pinterest a pomoci inzerentům navázat kontakt se zákazníky, kteří se chtějí inspirovat a nakupovat na této platformě," řekl Ignacio Vidaguren, partner a COO společnosti Aleph. O společnosti Pinterest

Společnost Pinterest se sídlem v San Franciscu byla spuštěna v roce 2010 a má více než půl miliardy aktivních uživatelů měsíčně po celém světě. Je platformou pro vizuální vyhledávání.

-mav-