Bubblify expanduje do zahraničí, otevírá pobočky v Dubaji

pondělí, 2. září 2024, 06:55 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Bubblify rozšiřuje své působení na globální úrovni. Během léta otevřela dvě nové pobočky v Dubaji. 

Zdroj: Bubliny

Zdroj: Bubliny

Franšízový koncept Bubblify, patřící do společnosti Twistcafe Group, expanduje v zahraničí. Během necelých dvou let od svého vzniku v květnu 2023 otevřela více než čtyři desítky poboček na českém, slovenském a rumunském trhu. V létě otevřela dvě nové pobočky také v Dubaji. 

Expanze do Dubaje je pro Bubblify významný krok v globální strategii společnosti, který umožňuje vstup na klíčový trh a otevírá nové příležitosti pro další růst na Blízkém východě. První z nových poboček byla otevřena v červenci 2024 na promenádě JBR Beach, druhá v polovině srpna se nachází v oblasti JBR Sadaf

„Tato expanze je dalším krokem v budování silné mezinárodní značky,“ uvádí Andrea Fenn, spoluzakladatelka Bubblify, jež firmu veden spolu s Danielem Ryškou

Obě nové pobočky Bubblify se vyznačují několika prvky, které přizpůsobují nabídku potřebám tamního trhu. Kromě tradičního sortimentu bubble tea je v nabídce speciální letní menu, které je navrženo s ohledem na místní klima. 

Twistcafe Group, pod kterou Bubblify spadá, zahrnuje i další koncepty jako Trdlokafe, Twistcafe, My Food Place, Pizza Raketou, Rio, Cinname a další.

-stk-