BurdaMedia Extra slučuje obchodní týmy, odchází Michaela Kačena

pondělí, 12. srpna 2024, 00:05 Lidé, Tisk MediaGuru

BurdaMedia Extra slučuje obchodní týmy pro tisk, eventy, crossmediální projekty a online obchod do jednoho celku.

Michaela Kačena, zdroj: BurdaMedia Extra

Michaela Kačena, zdroj: BurdaMedia Extra

Online obchodní tým mediální společnosti BurdaMedia Extra, dosud vedený Michaelou Kačenou, přejde k 1. 9. 2024 pod vedení Martiny Krátké. K uvedenému datu Michaela Kačena ukončí své působení v BurdaMedia Extra.

„Abychom plně využili náš obchodní potenciál a mohli našim klientům nabídnout komplexní inzertní produkty napříč naším portfoliem, rozhodli jsme se sloučit obchodní týmy pro tisk, eventy, crossmediální projekty a online obchod do jednoho celku," vysvětlila generální ředitelka společnosti Petra Fonda (dříve Fundová). 

Dodala, že poslední dva roky byly ve společnosti výrazně ovlivněny akvizicí společnosti Extra Online Media (EOM), která Burdě přinesla nové příležitosti k rozvoji.

Michaela Kačena stojí v Burdě v čele online obchodu od doby, kdy Burda koupila společnost Extra Online Media. Řízení obchodních týmů v BurdaMedia Extra bylo dosud oddělené. Ředitelkou obchodního oddělení BurdaMedia Extra pro printové tituly, eventy a crossmediální projekty, je CCO Martina Krátká. Ta tak od září převezme řízení i obchodního onlinového týmu.

Michaela Kačena se na trhu médií pohybuje přes dvacet let. Má zkušenosti z několika mediálních domů. Svoji kariéru začala ve vydavatelství lifestylových časopisů Hachette Filipacchi 2000, poté přešla do internetové firmy NetCentrum (dnes Economia). V dřívějším vydavatelství Ringier ČR (dnes Czech News Center) založila a vybudovala dnešní online obchodní oddělení, které řídila 12 let. Poté přešla právě do Extra Online Media (EOM), kde znovu postavila obchodní tým a po akvizici EOM řídila obchod pro online média v BurdaMedia Extra.

BurdaMedia Extra skokově posílila na českém internetu

čtvrtek 18. dubna 2024

-mav-