Canal+ Sport poprvé cílí na domácí fotbal

úterý, 13. srpna 2024, 12:25 Aktuality, TV MediaGuru

Další průlom ve své prozatím relativně krátké existenci mezi těmito tematickými kanály učinila stanice Canal+ Sport. Ta pro svůj druhý program získala odvetný zápas SK Slavia Praha.

Logo jednoho z nejznámějších českých fotbalových klubů. Zdroj: SK Slavia Praha

Logo jednoho z nejznámějších českých fotbalových klubů. Zdroj: SK Slavia Praha

Tematický program Canal+ Sport a jeho rodina byl doposud spojený zejména se zápasy anglické Premier League nebo ženskou tenisovou soutěží WTA. Francouzská skupina chce ale dát najevo, že přímo domácí sportovní fanoušek pro ni rozhodně není nepodstatný. Canal+ Sport 2, který je k dispozici pouze v nabídce Skylinku (případně jako součást VOD služby Canal+), nabídne odvetu týmu SK Slavia Praha s celkem Royale Union Saint-Gilloise. Zápas proběhne 13. srpna od 20:30.

„Slavia Praha zabojuje o účast v základní fázi nejprestižnější evropské pohárové soutěže, v cestě jí ale bude stát úřadující belgický vicemistr Royale Union Saint-Gilloise. Jde o nepříjemného soupeře, který se v posledních letech zařadil mezi belgickou elitu,“ informoval Skylink minulý týden v tiskové zprávě. Diváci Canal+ Sport 2 se mohou těšit na zápasové studio s hosty, výjezd reportéra přímo do Bruselu, ale také jedinečný taktický rozbor s pomocí elektronické tužky.

-lukpol-